Don't cover yourself

Mumford kommer till Hultsfred. Bokade och klara nu. Kan detta år bli det bästa året, någonsin? Jag fyller vuxen, jag får se Coldplay, Mumford och jag får körkort. Det enda jag funderar på är hur lång mumfords konsert kommer bli då de inte har speciellt mycket material. Det är en annan sak på Coldplays konsert då det finns shitload med musik.


Sounds like hallelujah


När jag blir stor ska jag också trubadera med fina män och vackert sjunga sittandes på ett räcke i solen. Vet inte om jag tycker det är synd eller bra att The head and the heart inte har fått mer publicitet än de har. Deras musik är fortfarande egen och speciell, men det är synd att inte fler får njuta av deras kreativitet. Enjoy!

A pencil full of lead

Jag har ett dilemma. Jag vill åka på festival i sommar. Åtminstonde en.
Problem 1: Jag måste lägga varenda öre på min resa.
Problem 2: Jag vill till Peace and love, men mumford and sons kommer antagligen till hultsfred.
Problem 3: Jag HATAR att ligga i ett tält som luktar räkost, och oroa mig för hur lång tid det tar innan jag får en skäggig tjock Roger från dalarna i huvudet.
Problem 4: Jag.

Varför kan jag inte bara nöja mig med det jag har? Nej, jag måste komma åt och kunna suga in varenda del av världen samtidigt. Jag vill åka på festival för de stunderna när man står i stora gummistövlar, flanellskjorta och borstar tänderna med en total främling. De stunderna där man står i otakt och gungar till underbar musik i solen. De stunderna när man ligger i någons tält och får höra någon livshistoria över en panpizza. Eller när man sitter helt jordig på marken med en snubbe man väckt ur en rabatt. Tror det är det impulsiva som lockar. Att man inte ens kan planera 5 minuter framåt, utan måste leva för stunden. Dessa stunder väger nästan upp dessa stunder när man nu får Roger inramlandes.

All those girl said

Igår så var jag hemma istället för på kören. Den tiden spenderade jag framför brasan och med att titta på bilder på vackra vänner och slöplugga lite. Efter det åkte jag hem till mamma, där jag tände ljus, lagade middag och sen grovstädade mitt rum. Heeeeela tiden runtdansandes till Prince. Tror det är någonting med denna lilla mörka man med ljusa toner som får varenda kvinna att dansa. I både högklackat och fin klänning som i springtights och urtvättad sportbehå. Sen gick jag ut och sprang och var disträ nog att springa helt fel så min lilla springrunda blev ett helt jäkla maratonlopp. När jag kom hem så duschade jag i mörkret och la mig sedan i min nybäddade säng och konstaterade att jag ska spendera hela mitt liv med att ligga nyduschad i min säng.
Om vi hade ändrat lite på dagens förutsättningar så hade jag varit den gladaste hoppetossan i staden. Jag har tappat bort mitt minneskort vilket innebär att kameran fick vara hemma idag, jag har tappat bort mina hörlurar så jag inte har någon musik och jag glömde äta frukost.

Egentligen så ligger ens eget välmående helt och hållet i ens egna händer. Om man inte gjort så att det inte är så det vill säga. Jag mår bra av mig själv, och jag vet vad det är jag måste ändra på om det är någonting som drar ner mig. Det är så lätt att röja bort hinder som får en att må mindre bra. Allt handlar bara om att förstå sig själv.
Jag skriver inte att jag kan tyda mig själv, för det kan jag inte. Jag är omöjlig att både tyda och tolka. Däremot vet jag att jag blir deppig när mitt rum är stökigt, när jag inte tränat på länge eller när jag inte har mina tofflor.

Nu blev det här ett inlägg om absolut ingenting, men jag antar att det blir så när man halvt lyssnar på dåliga covers på Baby, diskuterar och försöker planera sin sommar. Juste, jag ska ut och leva i sommar. Håll inte utkik efter Janina, håll utkik efter Janina 2.1. Jag kommer komma tillbaka med en helkroppstatuering som någon indian gjort med en sten och dreads i form av en mohawk.


Be left there

Jag vill ha sommar! det spritter i benen och jag vill kunna gå barbent. Jag vill gå hem mitt i natten i blött gräs. Jag vill ha solglasögon. Jag vill prata med nya människor. Jag vill ha sand i handväskan. Jag vill att håret är konstant äckligt av allt saltvatten. Jag vill få sommarfräknar på läpparna. Jag vill bada naken mitt i natten. Jag vill åka båt. Jag vill ha vattenkrig. Jag vill cykla på min cykel. Jag vill skrota allt har har med teknologi och läsa bra böcker i skuggan av en värmande sol. Jag vill gå på på tok för varm asfalt och se vart vägen tar slut. Jag vill lifta på en främlings flakmoppe. Jag vill leva lite nu.

Pretty please

Mitt söta lilla charmtroll. Fotogenisk trots mat i munnen, penna bakom örat och en kaffekopp i handen.

Thistle and weeds

Jag har så otroligt mycket i skolan och opassande nog så åker jag till Sälen på lördag morgon. Det hade kunnat vara vid ett bättre tillfälle, absolut. Jag har Samhälle B prov, Naturkunskapsinlämning, Engelska inlämning, Historia A inlämning, Historia B inlämning. Allt detta inom två veckor, så det lär bli snowboardåkning varvat med plugg. Inte mig emot dock. Sådana här moln av plugg brukar bevisa att sålänge jag har koll så klarar jag det mesta. Jag tror många skulle säga kaos, men mitt kaos är i oordnad ordning. Jag skriver på 4 word dokument samtidigt, jag har 17 flikar uppe, och min kalender består av färger och figurer. Sålänge jag skriver ner allt är det lugnt. Kaoset nu är min kära kalender är borta, och likväl min datorladdare, så jag lever på lånad el och mitt eget minne. Det kommer inte hålla länge. Spännande att se hur många dagar jag får dygna den här gången. See you on the other side?
Nej, bilden är inte sammankopplad med inlägget, ja ni får känna er förvirrade.

Not your fault but mine

Mumford and sons är helt genialiska.

I wont rot


And there will come a time, you'll see, with no more tears.
And love will not break your heart, but dismiss your fears.
Get over your hill and see what you find there,
With grace in your heart and flowers in your hair.

I won't die alone and be left there.
Well I guess I'll just go home,
Oh God knows where.
Because death is just so full and man so small.
Well I'm scared of what's behind and what's before.

Rivers and roads

Bra killar är en bristvara, och de bra pojkarna lider pågrund av den generella svinstämpeln som tjejer kastar hejvilt omkring sig efter att ha råkat ut för en. Bristen på moral smakar sandlådenivå och jag längtar lite tillbaka till en tid jag aldrig upplevt. Jag skulle vilja leva på tiden då man kämpade för kärlek och ära, mer än populäritet och pengar.
Killarna idag skulle viftas bort som flugor, på en marknad av riddare och kungar. Jag vill inte låta tjejer komma undan utan kritik, det är nästintill ett lika vanligt fenomen att vara ett svin som tjej. Människor generellt sett har så otrolig dålig syn på varandra. Jag skäms över att vara tjej, jag får ångest över alla hjärtekrossare och jag vill prisa alla fina pojkar och flickor, som trotsallt går emot denna populära kultur. Det är lite som att spela på Keno. Helt plötsligt sitter man där med en vän som ingående berättar om hans planer på att arbeta volontärt, för att hans kvinna befinner sig på andra sidan jorden. Eller den tjejen som hjälper en vän att bli ihop med någon, när hon i själva verket vill ha han själv. Folk kallar det dumdristighet, jag kallar det orginalitet. Någon gång växer även den minsta upp. Synd att de på vägen dit ska krossa andra för att nå ytan.

Michael Meets Mozart


Helt sinnes. Mind blowing.