Dust bowl dance


Det här är anledningen till varför mumford är det som spelas i mina hörlurar.

"So collect your courage and collect your horse,
And pray you never feel this same kind of remorse."

"Seal my heart and break my pride,
I've nowhere to stand and now nowhere to hide,
Align my heart, my body, my mind,
To face what I've done and do my time."

This dusty barren land

"Tid och rum existerar icke; på en obetydlig verklighetsbakgrund spinner inbillningen ut och väver nya mönster; en blandning av minnen, upplevelser, fria påhitt, orimligheter och improvisationer. - Personerna klyvas, fördubblas, dunsta av, förtätas, flyta ut, samlas. Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag."
Strindberg


That we knew

Den bästa pippin i världen. Jag behöver nog inte så mycket annat för att vara ärlig.

Below my feet

Jaha. 1 minut och 10 sekunder. Seriöst? Ge mig mer. Jag vill ha ett till album. När man kan varje ord och varje i ton i alla låtar så börjar suget efter nytt växa en aning.

For the first time


Vart hittar man sådana här människor? Som utan att bryr sig ställer sig och sjunger otomhus. Hon är så vacker att jag dör, plus att hon har fyra snygga sjungandes musikkillar bredvid sig. Sådär ska jag leva under någon punkt i livet.

Forever and a day



Beautiful day

Det är snö ute. Det snöar ute. Det är kallt ute. Det är vitt ute. Allt är fryst ute. Alla är snöiga. Allt är dolt under vit snö. Allt är dolt under vita fluffiga saker. Jag är så glad att jag går av. Det är kaos ute.




The greatest people

Jag smälter lite.