Liquid amber

"allways go for something cheesy for your first single"

Cold on our necks

Det fanns hopp.

Gonna fall upon me

Asså jag förstår mig världen ibland. Hur jag en gör, vart jag en tar vägen så möter jag underbara människor. Vart är alla elaka människor? alla dryga, ryktesspridande stilletklackstjejer som kollar snett? Min nya klass är störtskön, och lika full av individer som min förra. Jag är glad för mitt skolbyte, och idag var jag såhär bubbligt överdriven glad och så full av socker att jag skulle exploderat om någon petade på mig med en nål. Det är fredag imorgon. En hel helg. Den första helgen på 1,5 år som jag inte har något att plugga, eller ångest för något strunt. Jag ska fota massvis i helgen. Ska bara leta fram mitt minneskort. Om någon är sugen på att följa med och fota så är det bara att skicka ett sms!

I love the rain

Allt jag sagt om män med skägg får återigen något som visar det speciella med skägg. Hade den här låten varit speciell om man inte visse att han hade 1 kilo skägg för munnen? Var på Peace and Love i sommras och i mitt camp bodde en Niklas, och han har seriöst aldrig skickat en länk som jag inte gillat. Bra kille, bra musik. Han skickade den här låten för 3 minuter sedan och jag känner på mig redan nu att jag inte kommer släppa den här i första taget. Nu ska sminka av mig och sova. Sovsött, sockerpaddor!

In he 90's

Im in need guy, im in need of a guy, im in need of a guy, im blue, im in need of a guy, im in need of guy.

Closer then most

Otroligt annorlunda dag. Vaknade och tog på tok för lång tid på mig för att standardfixa mig (okej, jag fixade håret i 1,5 timme) till prince ljuva toner. Drog till skolan med Teo och gick på min första lektion där jag var en av 50 pers och inte kände en kotte och jag kände mig rätt liten. Irrade runt och letade efter salar men lyckades på något vänster alltid stöta på sociala människor som kunde visa vägen. Stört mysigt mentalitet på en skola som är såpass stor. Imorgon ska jag träffa klassen vid 9. Can't wait!
Drog hem, somnade och sov fram till 8 och var fasen disorienterad i 45 minuter innan jag kom underfund med att det inte var december och inte fredags morgon kl 07. Nu sitter jag i bh och äter makaroner och försöker hitta upp och ner på livet. Knasigt allt kan bli ibland.

Sockerkringlan. Kommer sakna denna blonda päronpärla.

Skinny love

Dilemma med ny profilbild på facebook. Det enda jag hör är rebecka blacks ljuva röst "which (seat) one should i taaaake?"


Don't forget your roots

Kikade i min externa hårdisk och påmindes om varför den ligger gömd under min madrass i säkerhet.

Dance all night

Dilemma jag har. Jag ska skriva ut bilder att ha som framsida på min kalender och jag kan inte hitta någon jag vill ha. Jag har en dator med 4000 bilder på, sen en extern hårdisk med lika många, och jag kan inte hitta någon som jag tycker duger?

And then forever roam

We're gonna fuel the fire, gonna stoke it up
We're gonna sip this wine and pass the cup
Who needs avenues, who needs reservoirs
Gonna show this town how to kiss these stars

No matter who you are

Är man ett TD fan så kolla det första klippet, och om man är en av alla dom miljoner flickorna och pojkarna som är fullkomligt förälskade i Caleb från kings of leons röst så kolla den andra. Åh, själsgodis!

Bye bye love

Jag kom in på Nacka gymnasium, men i nuläget känns det bara dåligt. Jag kommer sakna alla något otroligt. Alla speciella, egna, one of a kindare. Har skaffat så fina vänner på Doctus som aldrig kommer gå att ersätta. Inte ens i närheten. Doctus var den skolan jag gick på när otroligt mycket saker hände i mitt liv samtidigt, den skolan jag gick på när jag hade den värsta dagen i mitt liv, och den bästa.
Mest ont gör det för att jag faktiskt inte klarade det. Natur räddning var för svårt, och vem vet, om 20 år kanske detta var mitt livs misstag. Ni ska veta att jag kämpade. Stundvis så ansträngde jag mig och försökte tills jag var utbränd, och vissa dagar så föll jag direkt.
Jag älskade att vara den enda tjejen. Att vara den enda som orkade och vågade gå emot vad man får och inte, men nu blir jag så otroligt besviken på att jag faktiskt var precis som alla andra. Jag klarade inte Natur Räddning, och framförallt, jag gav upp.
Jag kommer sakna mina pojkar. Dom där glada, konstiga, rapande, sjungande, lufttrummandes killarna. Dubsteptönten, den oslipade diamanten, den oupptäckta talangen, den cyklandes, dalavikingarna, den djupa, den kloka, den stöttande, killtjejen.
Det är med sorg som jag med tvång vänder blad på den här sidan och kommer till ett nytt kapitel. Det skulle komma, det visste jag, men att sista sidan skulle bli så jobbig hade jag ingen aning om.
Ni är så fina, så bra och jag kommer verkligen sakna att vara en i gänget. Sakna att vara en del av en grupp där min plats var självklar och min person uppskattad.

Numb to the winter cold

En musiker som faktiskt kan ta ett ackord på en gitarr, jatack. Underbara fina begåvade skäggiga man.


Like a shepherd

Kom igen nu fina gröna löv, ramla av så jag kan fota!

The alleys where men sleep

Jag har fått ett mail av Nacka gymnasium och dom vill att jag kommer på möte!
Jag är så glad just nu så jag spricker, dessutom fick jag MVG på min svenska uppsats som jag kämpade rätt hårt med. Min käre storebror fyller år, jag fick MVG, Nacka gymnasium har hört av sig och jag sitter och lyssnar på Simon and garfunkel. Denna regniga dag är så bra att jag vill vira in den i tidningspapper så den inte går sönder.