live

Ian-5895682124c3418b62e9f20042c8e3e8_h_large

James Oppenheim

Himlen är oändligt vacker. Rosa moln på klarblå himmel och en antydan till en ny dags väckarklocka börjar synas. Nästan så jag går ut utan kläder och vandrar mot soluppgången i jakt på den perfekta bilden. Kanske rotar fram min sparkcykel och sparkar mig till det rosa mjuka?
Nu har coldplay, vaniljte och redigeringen av bilder gjort sitt. Jag ska gå upp och lägga mig i min säng och krama min käraste nalle, och vara nöjd över allt. Sträcka ut tårna och fingrarna tills jag täcker hela sängen, låta täcket åka ner på golvet och kuddarna knölas ihop. Njuta av ett mörkt, tyst, städat och tomt rum. Andas den rena luften och vara glad över att vara fri, idag mer än på länge.
"The foolish man seeks happiness in the distance, the wise grows it under his feet." / James Oppenheim

nighty

Känns bittert att en sådan kass sak som rökning kan bli så fint på bild.

Norge

Imorgon är dagen innan ännu en festivalvecka vilket kommer bli spännande då jag varken har packat eller planerat något. Skjuts ner har jag lyckats fixa med hjälp av en snäll festivaltomte och fickpengar har jag knappt några. Sålänge jag har min kamera, min musik och någon att smsa med så kommer jag långt. Även fast det tar i att skriva något sånt en dag som denna, då mitt hopp för mänsligheten är totalt borta.
Istället för att ägna ett inlägg åt att bifoga min kommentar på facebook som jag skrev i all hast på båten idag angående Norge:
"Jag måste säga att jag tycker det är så otroligt obehagligt och skrämmande. Det har alltid känts så himla avlägset och overkligt men det här har kommit så otroligt nära inpå. Det skiljer bara en landsgräns som inte ens finns där geografiskt sett utan bara i våra huvuden. Vi har i princip samma mentalitet och infrastruktur i Norge som i Sverige. Därför finns absolut ingenting som försäkrar oss i grannlandet trygghet.
Hur ska man våga släppa iväg sina nära och kära, när man inte ens kan släppa iväg landets politiskt engagerade ungdomar på UNGDOMSLÄGER på en Ö utan att en "polis" avrättar unga kvinnor och män som djur? 
Jag känner mig så oturligt maktlös, för hur mycket jag än skulle vilja göra någonting så finns det inget jag kan säga, göra eller försöka stoppa, som skulle spela roll i det stora hela. Jag antar att vi bara kan vänta och hoppas på att dagens barn och ungdomar formas utav allt som har med klimatproblem, krig, "politiska" krig och hemskheter att göra, och att vi kanske lämnar denna värld som en värld fylld av respekt och jämnlikhet. Om det är mer än jag som blir äcklad av omvärlden idag, kanske vi blir fler som är beredda att göra saker för att ändra det när vi faktiskt klarar av att stå upp och skrika, och kanske till och med blir hörda."
Tumblr_louninuxh01qkgsdvo1_500_large
"if one man can show so much hate, can you imagine how much love we can show together?"

bära eller brista

Great day. Fuck everything else.


friday i'm in love

Klockan är tidig morgon igen, och imorgon blir en kul dag. Först ska jag och dricka kaffe hos en vän (vuxenpoäng +1) och sedan ska jag gå på bio med en annan samt glida runt lite i stan och fotografera. Idag är jag glad faktiskt. Gick helt stört bra att sjunga i kyrkan och det var kul då mormor kom för ovanlighetens skull. Jag stod dessutom barfota inför fullsatt kyrka. Imorgon ska jag fira att det är måndag, återigen för ovanlighetens skull, då det är en dag man hatar resten av året. Det firas med nakenbad med mina tre musketörer. From tomorrow and on, är måndagar nakenfisarnas dag.


so she named the baby elvis

"Elvis never could carry a tune and she thought about the irony as she stared back at the moon."

liquid amber

Underbara, konstiga helperversa Chris Martin.

arm in arm

Godkväll! nu ska jag fixa håret på 2 minuter och möta Anna för att åka till Edgar i Grisslinge. FREDAG!
Detta är som sagt en fotoblogg. Ifall ni finner bilder som dessa stötande så kan jag råda er att inte gå in här igen. Människan är vacker utan kläder, och därför lättast att fota.

floating on a tidal wave

Tumblr_lodhjmesey1qd5ab3o1_500_large
When something is broken, and you try to fix it, trying to repair it, anyway you can.

within my frequency


bara för att människor är fula

Tumblr_lnn0ja0spy1qf0adro1_500_large
I just died.

red, blue & white

Jag börjar tro att vara nattuggla är en sjukdom, och tillståndet mörkret och tystnaden får en i är beroendeframkallande. Imorgon ska jag leva. Träffa en vän i haninge, en fin vän, och sedan leva loppan hela natten för att spendera resten av veckan på en båt. Jag ska dessutom göra mig fin, vilket är något som tilltalar mig nu, när jag sitter här i min älskade flanell skjorta, beccas mjukisbyxor, barfota och med håret gömt i något som en gång var en toffs. Det enda som fattas är mitt 3 veckors skägg och min överläpp som luktar snus. Och en yxa.
Fan att jag inte blev en kille. Jag hade varit den där typen som jag själv kan finna så charmig. Lite ostyrigt lockigt hår, lite skäggig eller nej, av min far att döma, groteskt skäggig och som älskar flanellskjortor och starwars. Jag tror dessutom jag hade varit otroligt omogen och groteskt impulsiv. Fast helst skulle jag vara lugn, smart och otroligt djup och bo i min röda klarlackade mustang -71 med alla orginaldelar och bara äga min aukustiska fina gitarr.
Jag skulle däremot inte klara av att försöka på något vis prata med någon tjej. Tjejer är fan omöjliga i dom flesta sammanhangen. Nej, jag skulle vara homosexuell. En homosexuell skogshuggarstarwarskrulltott med bilfetisch.
Tumblr_lo8sdwuaey1qaj9ofo1_500_large
Något sånt kanske?

Tumblr_locfxjwsxs1qm0xyyo1_500_large
Eller sån?

Tumblr_lewz0heng91qbdskjo1_500_large
Kanske han?

Favim.com-18209_large
Fast med störst sannolikhet något sånthär.

wednesday morning

Bring me back to a sunny lawn, with nothing to do besides breathe.

mumintrollen

Klockan är sent och ännu en dag har jag inte gjort så mycket nödvändigt. Jag har lekt runt på internet, varit inne på weheartit.com och fått nog med inspiration för livet. Jag vill bygga om mitt rum till en fotostudio och bosätta mig där förevigt, och leva på vindruvor. Självklart med en högtalare så jag kan lyssna på Simon & Garfunkel medans jag får utlopp för min kreativa sida.
Påtal om musik så har min bror spelat Tomas Ledin hela dagen och går runt och sjunger medans han lagar mat i en för kort Gymgrossisten tröja. Jag tror jag ska erkänna att jag har saknat att ha min högljudda skumma storebror hemma. Det är lite som att det inte finns utrymme att sitta och deppa i soffan, för inom några minuter så står han och sjunger lejonkungen i duschen. Nu ska jag ägna mig åt mumindrickan jag hittade i kylskåpet imorse!