all i ever wanted

Girly times! Ska måla naglarna och gå och äta kladdkaka, och nej, still don't fancy chocolate, jag ska titta på när andra äter. Snart ska vi kolla forrest gump och jag ska somna till den filmen med min kära kråka sittandes på min axel.

it was your heart on the line

Jag sitter och lyssnar på vår grymma svenskalärare och vi pratar litteratur historia och mer eller mindre Dante. Det är redan lite mycket i skolan, men jag är med i spelet fortfarande.
Klart:
Labbrapport Fysik
Läsa 70 sidor Fysik
Skriva om människans rättigheter Samhälle
Skriva om källkritik Historia

Tenta av:
Matte A
Kemi A

To do:
Prata med syo


denied my dear

Här har vi anledningen till varför Rebecka Black/domdärandraautotunade17åringarna inte borde vara kända. Vilken perfekt röst och dessutom snyggt yttre. Geez.

can't take my eyes

Det gick kasst på dansen, och jag har haft sådana utbrott sedan jag kom hem så det inte är sant. Nästan så jag bestämde mig för att gå motorvägen hem, raka skallen och vägra kläder resten av året. Det gick så otroligt dåligt, men vad annars kan man göra än att försöka igen? Jag måste bara sluta tänka så jäkla mycket på allt. Överanalyserar allt som inte ens är värt att slänga en tanke på. Ja, det gick sämst, ja, jag kommer skratta åt hur dålig jag var på att dansa, men idag ska jag bota det med att lägga mig i badkaret, lyssna på Iron & Wine och äta tills jag fysiskt inte kan äta mer. Om jag nu är så duktig på att hålla dåliga människor borta från mitt liv, då borde det inte vara så svårt att stänga ute mig själv? Worth a shot. Imorgon hoppar jag upp på hästen igen, och då ska jag fan göra det med bakbundna händer, ögonbindel och med den största jävla hästen i stallet. Jag ska lyckas!

forever ago


floats on my pillow


gotta be a superstar

Jag vill också ha feminima killkompisar som vill sjunga nostalgi tjejlåtar. Anyone?

the things you do

Jag sitter och skriver om de mänskliga rättigheterna eftersom jag inte har något att göra. Trevligt. Trevlig dator. Trevlig musik. Trevlig måndag. Myes!

fuck

Hallå där. Jag vet inte vad som hänt, men från att ha det har gått toppen till totalt kaos. Ni får nästa inlägg när det här är löst.

on the east riverbank


told me bout the blue blue sky


you finally find

Even the wrong words seem to rhyme.

Caotico

Det här är bilder från Emmaboda, när jag fotade Caoticos spelning som förövrigt var grym. Jag tog över 100 bilder på dom, otroligt fotogeniskt band. Här är några!

huset fullt av bristams

Ikväll blev det ändrade planer och jag var hos min farbror som fyllde år. Vi åt gott, skrattade och hade samtalsämnen som bara familjen Bristam kan ha. Jag älskar min släkt något otroligt mycket. Den är så olik alla andra familjer, vi är mer öppna, konstiga och så lika varandra. Jag har dom att tacka för att jag är som jag är idag. Nästa helg ska jag förhoppningsvis till kusiner och bli 5 år och stanna där över helgen. Nu ska jag fortsätta kolla Dciscovery och retas med pappa när han packar inför hans tysklands resa som han åker på imorgon. Han ska tydligen köpa en svart Jeep Wrangler, som har manuell växling, så om jag tjatar så har jag en najs överkörningsbil om några veckor. Najs.

reflecting the glow

Ligger i gustavsbergs hamn och läser "upptäckterna som förändrade världen och människorna bakom dem". Brevid mig har jag en påse med nybakta bakelser från Delcelius konditori och på mig lyser solen. Mys.